Сијалички за читање (3)

Showing all 3 results

Подреди:
 • img-book

  Мала, практична сијаличка за читање со штипка и на зглоб за полесно, побезбедно чување кога не се употребува. Сијаличките се во различни пастелни бои и се испраќаат рандом, но можете да ја напишете саканата боја во забелешка при нарачката, па доколку ја има на залиха, ќе ви биде испратена во таа боја. Ако моментално ја нема на залиха таа боја, ќе биде испратена по наш избор.


 • img-book

  Мала, практична сијаличка за читање со штипка. Цврста и со минималистички дизајн. Совршена за подарок.

  На залиха има само целосно црни сијалички; оние во боја се распродадени.


 • img-book

  Мала, практична сијаличка за читање со штипка.

  Сијаличките се во различни бои и се испраќаат рандом, но можете да ја напишете саканата боја во забелешка при нарачката, па доколку ја има на залиха, ќе ви биде испратена во таа боја. Ако моментално ја нема на залиха таа боја, ќе биде испратена по наш избор.