• img-book
    Tajni na letnata nok

    Лиса Клејпас


ISBN: 978-608-260-016-1

Тајни на летната ноќ

од: Лиса Клејпас

– ВО ПОДГОТОВКА ЗА САЕМОТ НА КНИГА – 

Четири млади дами во ќоше во една сала за танцување прават пакт меѓусебно да си помогнат да пронајдат пристојни сопрузи… по секоја цена.

Гордата и прекрасна Анабел Пејтон би можела да бира од мажите и додворувачите – но само кога би имала мираз. Нејзиното семејство е на раб на катастрофа и постои само еден начин на кој Анабел би можела да им помогне, а тоа е да се омажи за многу богат маж. За жал, никој од благородниците не сака жена без мираз, па нејзиниот најупорен додворувач е безобразниот Сајмон Хант, згоден и амбициозен претприемач кој ја сака само за љубовница.

Анабел е решена да одолее на неговите непристојни предлози и покрај очајот во кој запаѓа нејзиното семејство, но не може да негира дека чувствува привлечност кон храбриот заводник, исто како што тој не може да негира дека таа му претставува страшен предизвик. Додека тие двајца се надмудруваат, полека се предаваат на нешто помоќно од сè што можеле да замислат. Само што, судбината има други планови…

420 ден

Распродадено

Запознајте се со авторот
avatar-author
1964
Lisa Kleypas is a best-selling American author of historical and contemporary romance novels. In 1985, she was named Miss Massachusetts 1985 and competed in the Miss America 1986 pageant in Atlantic City.
Книги од Лиса Клејпас
Тајни на летната ноќ
Купи
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-260-016-1
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2019
Број на страници: 351

“Тајни на летната ноќ”

Уште нема коментари за овој производ.