• img-book
    100

    Лиен Мориарти


ISBN: 978-608-4672-27-2

Тајната на сопругот

од: Лиен Мориарти
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Во срцето на Тајната на сопругот лежи писмо кое не смее да биде прочитано… 

Драга моја Сесилија, ако го читаш ова, тоа значи дека јас сум мртов… 
Замислете дека сопругот ви напишал писмо, писмо кое треба да се отвори по неговата смрт. Исто така замислете дека писмото ја содржи неговата најдлабока, најмрачна тајна – нешто што има потенцијал да ги уништи животите на повеќе луѓе, не само вашиот совршен живот кој го имате изградено заедно. Потоа замислете дека сосема случајно го наоѓате заталканото писмо додека вашиот сопруг сè уште е многу… жив.
Сесилија Фицпатрик има постигнато сè: таа е неверојатно успешна бизнисменка, страшно почитувана жена во заедницата, посветена сопруг на својот совршен сопруг и прекрасна мајка на три деца. Нејзиниот живот е совршен и беспрекорен како и нејзиниот дом. Но ова писмо ќе смени сè и тоа не само за неа. Рејчел и Тес едвај ја знаат Сесилија, но тие исто така ќе ги почувствуваат катастрофалните последици од тајната на нејзиниот сопруг.
Прекрасна драма исполнета со мистерии во која особено ќе уживаат љубителите на хит серијата Очајни домаќинки.
button-new

390 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Liane Moriarty - 1966
Лиен Мориарти е австралиски автор на шест интернацонални популарни романи и е автор со полно работно време. Таа има продадено над шест милиони копии од нејзините книги во светот и нејзините романи се преведени на триесет и девет јазици. Таа живее во Сиднеј со нејзиниот сопруг, син и ќерка.
Книги од Лиен Мориарти
99
Купи
63
Купи
Рецензија на уредник

Во срцето на Тајната на сопругот лежи писмо кое не смее да биде прочитано…

Драга моја Сесилија, ако го читаш ова, тоа значи дека јас сум мртов…

Замислете дека сопругот ви напишал писмо, писмо кое треба да се отвори по неговата смрт. Исто така замислете дека писмото ја содржи неговата најдлабока, најмрачна тајна – нешто што има потенцијал да ги уништи животите на повеќе луѓе, не само вашиот совршен живот кој го имате изградено заедно. Потоа замислете дека сосема случајно го наоѓате заталканото писмо додека вашиот сопруг сè уште е многу… жив.

Сесилија Фицпатрик има постигнато сè: таа е неверојатно успешна бизнисменка, страшно почитувана жена во заедницата, посветена сопруг на својот совршен сопруг и прекрасна мајка на три деца. Нејзиниот живот е совршен и беспрекорен како и нејзиниот дом. Но ова писмо ќе смени сè и тоа не само за неа.

Сите ние имаме тајни, но не како оваа….

Прекрасна драма исполнета со мистерии во која особено ќе уживаат љубителите на хит серијата Очајни домаќинки.

Детали

ISBN: 978-608-4672-27-2
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2013
Број на страници: 360

  1. :

    5 out of 5

    Преубава драма, полна со мистерија и пресврти 🙂