• img-book
    najsvetloto-zajdisonce-back

    Али Мартинез

Во печат

ISBN: 978-608-260-028-4

Најсветлото зајдисонце

од: Али Мартинез

Портер Рис е вдовец и татко на две дечиња кој не може да го заборави хоророт кога за влакно ќе ги изгубел двете. Тој се труди да им обезбеди среќен и стабилен живот на своите деца, да им биде родител каков што заслужуваат, но истовремено се бори со сопствената беспомошност и бес додека го гледа неговото болно синче како му пропаѓа пред очи.

Зборови никогаш нема да ме повредат.
Лаги… Зборови ме уништија.
„Многу ми е жал. Таа не преживеа“.
„Тато, тој не може да дише!“
„Не можеме да направиме ништо за Вашиот син“.

Тие слогови и букви станаа мојот џелат. Си велев дека ако не им придадам значење на болката и стравот, нема да имаат никаква моќ над мене. Но, како што поминуваа годините, така омразата и лутината што останаа почнаа да ме контролираат.

На крајот, она што ми даде надеж за ново изгрејсонце беа пет нежни свиленкасти зборови. „Здраво. Јас сум Шарлот Милс“.

Во некој совршен свет, Шарлот Милс и Портер Рис би се запознале и заљубиле во сосема поинакви околности. Но во реалниот свет, ги спојува токму она што засекогаш би можело да ги уништи.

390 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
Али Мартинез е млада авторка која главно пишува дуети, односно книги составени од два дела, и пронаоѓајќи го рецептот за успех, сите нејзини книги се бестселери на Амазон. Нејзините приказни се ретко оригинални и уникатни, па некои ја нарекуваат Колин Хувер за возрасни.
Книги од Али Мартинез
Најсветлото зајдисонце
Купи
Najmracnoto izgrejsonce
Купи
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-260-028-4
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2019
Број на страници: 270

“Најсветлото зајдисонце”

Уште нема коментари за овој производ.