• img-book
    koga-sakas-new-back

    Кристин Хана


ISBN: 978-608-4672-78-4

Кога сакаш некого

од: Кристин Хана
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Годините поминати во неуспешни обиди да се зачне и роди дете имаат скршено многу повеќе од срцето на Енџи ДеСариа. Таа и нејзиниот сопруг веќе не можат да се борат со болката ни со заеднички сили, па по болниот развод, Енџи се преселува во родното гратче и го презема управувањето на нивниот семеен ресторан. Во Вест Енд, каде што животот надоаѓа и спласнува како и плимата во океанот, среќата на Енџи почнува драстично да се менува кога запознава една млада девојка со проблеми и се спријателува со неа.

Енџи ја вработува Лорен Рибидо затоа што гледа нешто посебно во седумнаесетгодишното девојче. Тие брзо се поврзуваат и кога мајката на Лорен одеднаш ја напушта, Енџи му нуди кров над глава на девојчето.

Но ништо не може да ја подготви Енџи за реперкусиите од овој акт на љубезност. Заедно, двете жени – едната што копнее за дете и другата што копнее за мајчинска љубов – животот ги тестира како никогаш претходно.

button-new

420 ден

Количина:
Клучни зборови: , ,
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Kristin Hannah - 1960
Кристин Хана е една од најпродаваните американски писатели која има освоено бројни награди, вкулучувајќи ја наградата Golden Heart, the Maggie и 1996 National Reader's Choice award. Taa живее на Бејнбриџ Ајланд, Вашингтон, со сопругот и нивниот син.
Книги од Кристин Хана
ca77353c-b802-4ed5-bad6-4a4550187249
Купи
76fa38a7-beb5-4531-9f2e-747ce58729bd
Купи
Коса сакаш некого
Купи
23
Купи
11
Купи
leningradska-front
Купи
Рецензија на уредник

Сè уште нема. Проверете повторно за некое време.

Детали

ISBN: 978-608-4672-78-4
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2017
Број на страници: 366

  1. :

    5 out of 5

    Секоја една книга од Кристин Хана – Вистинско Ремек Дело! 🙂