img-book

Сијаличка за читање со штипка

Мала, практична сијаличка за читање со штипка. Цврста и со минималистички дизајн. Совршена за подарок.

Сијаличката е сината од сликата, моментално нема зелена.

140 ден

Распродадено

За книгата

“Сијаличка за читање со штипка”

Уште нема коментари за овој производ.