img-book

Сијаличка за читање со штипка (различни бои)

Мала, практична сијаличка за читање со штипка.

Сијаличките се во различни бои и се испраќаат рандом, но можете да ја напишете саканата боја во забелешка при нарачката, па доколку ја има на залиха, ќе ви биде испратена во таа боја. Ако моментално ја нема на залиха таа боја, ќе биде испратена по наш избор.

100 ден

Распродадено

За книгата

“Сијаличка за читање со штипка (различни бои)”

Уште нема коментари за овој производ.