• img-book
  Вистинскиот книга

  Џон Марс

Попуст!

ISBN: 978-608-4672-76-0

Вистинскиот

од: Џон Марс
4.5 од 5 од 2 оцени на читатели
2 оцени од читатели

КОЛКУ ДАЛЕКУ БИ ОТИШЛЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ВИСТИНСКИОТ?

Малку плунка на чепкалка за уво, тоа е сè што треба. Еден брз тест на ДНК за да се најде совршениот партнер – оној за кого сте генетски создадени. Декада откако научниците откриваат дека секој има еден ген што му е заеднички само со една друга личност на светот, милиони веќе го имаат направено тестот, очајни да пронајдат вистинска љубов. Сега, уште пет души го наоѓаат својот Спој. Но дури и сродните души имаат тајни. А некои од нив се пошокантни – и посмртоносни – од други…

Што ако дознаеш дека Вистинскиот за тебе всушност е сериски убиец? Или што ако дознаеш дека Вистинскиот за тебе веќе е женет и има деца? До каде се оди за вистинска љубов и колку може да биде силна таа вистинска љубов кога делиш ген со некого?

Ова е еден различен психолошки трилер, уникатна книга што загарантирано ќе ве држи во неизвесност до самиот крај.

420 ден 320 ден

Количина:
Клучни зборови: , ,
Запознајте се со авторот
avatar-author
Џон Марс е автор на три книги од кои негов најнов и најголем хит е трилерот Вистинскиот, веќе преведен во голем број на земји.
Книги од Џон Марс
Вистинскиот - Џон Марс
Купи
Рецензија на уредник

Сè уште нема. Проверете повторно за некое време.

Детали

ISBN: 978-608-4672-76-0
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2014
Број на страници: 350

 1. :

  4 out of 5

  Интересна и уникатна приказна, мора да се признае! 🙂

 2. :

  5 out of 5

  Оригинална приказна испреплетена со незаборавни ликови, прекрасни дијалози, интриги, пресврти… и разрешува едно прашање: Што е всушност љубовта и што се би жртвувале за таа љубов да се круниса со пламен.
  Благодарам на Сакам Книги што ми ја подарија, навистина ми се допадна! 😀