img-book

Букмарк Drink Champagne

Голем избор на висококвалитетни магнетски букмаркери со кул натписи и дизајни за сите возрасти. Идеални за подарок за секој љубител на книгите.

Букмаркерите се изработени од квалитетен гумиран, хартиен материјал, кој е магнетизиран од двете страни за лесно и сигурно прикачување на книги, весници, списанија и сл. Сите букмаркери се индивидуално спакувани во оригинална амбалажа.

Димензии: 176х45mm кога е отворен.

150 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Букмарк Drink Champagne”

Уште нема коментари за овој производ.