Разно
Читај Пливај Уживај Летен онлајн попуст #ЧитамПливамУживам
На 27/06/2018 | 0 Коментари |

Како и секогаш во ова време од годината, тука сме да ви помогнеме да имате ...

31956482_10156240094628548_3354023399776059392_o Топ листа на најпродавани книги за време на саемот на книга
На 11/05/2018 | 0 Коментари |

Помина уште еден саем на книгата, драги читачи, и тоа прилично успешно, на наше големо ...

cat Саем на книга, 2018 – VIP Арена, Борис Трајковски
На 25/04/2018 | 0 Коментари |

Големиот саем на книга годинава ќе се одржи од 3-9 мај, на нова локација: VIP Арена ...

ny-2018 Новогодишен ОНЛАЈН саем на книги
На 12/12/2017 | 0 Коментари |

Како и секоја година, така и оваа, издавачката куќа Сакам Книги организира новогодишен онлајн саем ...

Се бара преведувач Бараме уште еден преведувач! (дополнето)
На 26/09/2017 | 0 Коментари |

Бараме уште еден добар преведувач кој ќе му се приклучи на нашиот тим. Сите заинтересирани ...