Новости
cat Саем на книга, 2018 – VIP Арена, Борис Трајковски
На 25/04/2018 | 0 Коментари |

Големиот саем на книга годинава ќе се одржи од 3-9 мај, на нова локација: VIP Арена ...

closed-sign_1 Затворен огласот за преведувачи
На 04/01/2018 | 0 Коментари |

Почитувани читатели и преведувачи, сакаме да ве известиме дека официјално е затворен огласот за нови ...

ny-2018 Новогодишен ОНЛАЈН саем на книги
На 12/12/2017 | 0 Коментари |

Како и секоја година, така и оваа, издавачката куќа Сакам Книги организира новогодишен онлајн саем ...

Се бара преведувач Бараме уште еден преведувач! (дополнето)
На 26/09/2017 | 0 Коментари |

Бараме уште еден добар преведувач кој ќе му се приклучи на нашиот тим. Сите заинтересирани ...

онлајн попусти Новогодишен онлајн саем на sakamknigi.mk
На 06/12/2016 | 0 Коментари |

Од денес започнуваат новогодишните попусти на www.sakamknigi.mk, а истите за сите наши изданија ќе важат ...

Тој рече, таа рече Тој рече, таа рече од Лорен Лејн
На 10/11/2016 | 1 Коментари |

Пред неколку недели им ја претставивме на читателите нашата најнова авторка, Лорејн Лејн, чии книги ...

Господин Неодолив Ново од Сузан Е. Филипс
На 01/11/2016 | 1 Коментари |

Стигна и најновото од вашата омилена авторка, Сузан Е. Филипс - Господин Неодолив. Книгата може ...

Убави девојки Хит трилер: Убави девојки
На 11/10/2016 | 2 Коментари |

Убави девојки на Карин Слотер е еден од најдобрите и најпопуларните трилери ширум светот во ...