Новости
Професионални читачи Бараме професионални читачи! (прв круг затворен)
На 05/07/2019 | 0 Коментари |

Повторно нешто ново во Сакам Книги, а тоа е дека правиме „екипа на професионални читачи“ ...

join-our-team Повторно бараме преведувачи! (затворен оглас)
На 24/06/2019 | 0 Коментари |

Бараме нови добри преведувачи кои ќе му се приклучат на нашиот тим. Како и претходно, сите ...

untitled 5 совршени романси за на плажа ова лето
На 20/06/2019 | 0 Коментари |

Тајни на летната ноќ Четири млади дами во ќоше во една сала за танцување прават ...

job-opening Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги
На 23/05/2019 | 0 Коментари |

Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги. Нудиме флексибилна работа во секогаш весел и позитивен тим, ...

Програма за лојалност Нова тура Reader’s Cards во книжарница Сакам Книги!
На 25/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, денес пристигна уште една тура Reader's Cards во книжарница Сакам Книги. Картичките и ...

Осмомартовска акција Подарете книга за 8-ми март!
На 03/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, од понеделник, 04.03, почнуваме со осмомартовска акција која ќе трае до крајот на ...

Читај Пливај Уживај Летен онлајн попуст #ЧитамПливамУживам
На 27/06/2018 | 0 Коментари |

Како и секогаш во ова време од годината, тука сме да ви помогнеме да имате ...

31956482_10156240094628548_3354023399776059392_o Топ листа на најпродавани книги за време на саемот на книга
На 11/05/2018 | 0 Коментари |

Помина уште еден саем на книгата, драги читачи, и тоа прилично успешно, на наше големо ...