• cat-img
  1. Aксесоари ( 65 )
 • cat-img
  1. Романси ( 66 )
 • cat-img
  2. Трилери ( 29 )
 • cat-img
  3. Мистерии ( 13 )
 • cat-img
  4. Драми ( 35 )
 • cat-img
  5. Историски ( 6 )
 • cat-img
  6. Чик Лит ( 25 )
 • cat-img
  7. Еротски ( 15 )
 • cat-img
  8. За млади (Young Adult) ( 27 )
 • cat-img
  9. Фантазија ( 6 )
НАЈНОВО ОД САКАМ КНИГИ
Планот за среќен крај
Купи
Или ти или никој
Купи
Everything, everything - Nicola Yoon
Купи
Тајна задача љубов
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Тајна задача: љубов од: Џули Џејмс
Улица Шкотска
Купи
Сушата - Џејн Харпер
Купи
Вистинскиот - Џон Марс
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Вистинскиот од: Џон Марс
ТОП 7 НАШИ ПРЕПОРАКИ
Или ти или никој
Купи
7
Купи
5 out of 5 based on 5 customer ratings
Ова завршува со нас од: Колин Хувер
23
Купи
5 out of 5 based on 4 customer ratings
Збогум Најмила од: Кристин Хана
11
Купи
123
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Првиот последен бакнеж од: Али Харис
115
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Ејми ја нема од: Џилијан Флин
107
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Крадачка на книги од: Маркус Зусак
НАЈЧИТАНИ РОМАНСИ
indija
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Улица Индија од: Саманта Јанг
Проблемот со бившите
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Проблемот со бившите од: Лорен Лејн
7
Купи
5 out of 5 based on 5 customer ratings
Ова завршува со нас од: Колин Хувер
Тој рече, таа рече
Купи
5 out of 5 based on 4 customer ratings
Тој рече, таа рече од: Лорен Лејн
Господин Неодолив
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Господин Неодолив од: Сузан Е. Филипс
3
Купи
5 out of 5 based on 3 customer ratings
А што по бакнежот? од: Лорен Лејн
159
Купи
Александар Николовски Александар Читател & фан
" Мислам дека никогаш немаше да ги прочитам сите овие толку добри книги што ги прочитав буквално во еден здив ако не се појавеше оваа издавачка куќа за која имам само пофални зборови во секој поглед уште од првата издадена книга па до денес... Само продолжете така... "
Елица Ј. Георгиевски Елица Читател & фан
" Сакам книги е издавачка куќа која го следи трендот на книгите - секогаш со нови и феноменални изданија, преводи на нови книги по многу прифатливи цени и книги за сите возрасти и од сите жарнови. Со еден збор БРИЛИЈАНТНИ! "
Љубица Јовановска Љубица Читател & фан
" Книгите се љубов, љубовта е вечна, вечноста е илјадници страници издадени... тоа е најдоброто, а кога сме кај најдоброто мислам на издавачката куќа Сакам книги... "
Гордана Јанеска Николовска Гордана Читател & фан
" Имам прочитано многу книги од оваа издавачка куќа и секоја заслужувала да биде прочитана. Одлична селекција на наслови, за да ги добиеме најдобрите и оние кои вредат да бидат прочитани. Вчера ја дочитав "Ова завршува со нас", прекрасна, поучна и интересна за читање... "
Марија Н. Марија Н Читател & фан
" Дефинитивно најдобра издавачка куќа, а воедно ги имате и најубавите изданија. Има одличен избор на книги со одличен превод. Секој ден со понекоја книга во раце од Сакам книги и денот е вистинско уживање! "
Илинка Цекова Илинка Читател & фан
" Со изданијата на Сакам книги се навлеков не само на читање, туку и на купување книги. Нема утка, одличен избор, превод, корици, цени.... Ги имам 90% од нивните изданија. Продолжете со исто темпо, а јас со нетрпение ќе чекам нови книги од вас. "
Билјана Стојановска Билјана Читател & фан
" Прекрасен избор на книги; многу добар превод и лектура, вистинско уживање! Со Сакам Книги нема промашување! "
Популарни автори
 • ЏП Дилејни

  Џ.П Дилејни

 • suzan-elizabeth-phillips

  Сузан Е. Филипс

 • Џули Џејмс

  Џули Џејмс

 • Кристин Хана

  Кристин Хана

 • samantha_young_18216

  Саманта Јанг

 • Колин Хувер

  Колин Хувер

 • Карин Слотер

  Карин Слотер

 • john-green

  Џон Грин

 • emily-giffin

  Емили Гифин

 • gillian-flynn-399final_gone-girl

  Џилијан Флин

Портал СК

Портал Сакам Книги

Достава низ цела Македонија
Најнови светски хитови
Пристапни цени
Вашите омилени автори

Сакаш новости на мејл?

srekjanew