• cat-img
  1. Aксесоари ( 69 )
 • cat-img
  1. Романси ( 79 )
 • cat-img
  2. Трилери ( 34 )
 • cat-img
  3. Мистерии ( 18 )
 • cat-img
  4. Драми ( 46 )
 • cat-img
  5. Историски ( 9 )
 • cat-img
  6. Чик Лит ( 28 )
 • cat-img
  7. Еротски ( 16 )
 • cat-img
  8. За млади (Young Adult) ( 29 )
 • cat-img
  9. Со најголем попуст ( 15 )
НАЈНОВО ОД САКАМ КНИГИ
Го имам твојот број
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Го имам твојот број од: Софи Кинсела
Совршената замена
Купи
LIGHT FINAL.cdr
Купи
Секој има своја приказна
Купи
Жената на прозорецот
Купи
4.5 out of 5 based on 2 customer ratings
Жената на прозорецот од: А.Џ. Фин
Синдер и Ела
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Синдер & Ела од: Кели Орам
еленор олифант е океј
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Еленор Олифант е океј од: Гејл Ханимен
КНИГИ СО НАЈГОЛЕМ ПОПУСТ
127
Купи
17
Купи
4.5 out of 5 based on 2 customer ratings
Ти си тој што го сакам од: Џована Флечер
27
Купи
15
Купи
Everything, everything - Nicola Yoon
Купи
5 out of 5 based on 3 customer ratings
Сè, баш сè од: Никола Јун
Го сакам Њујорк
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Го сакам Њујорк од: Линдзи Келк
103
Купи
4 out of 5 based on 1 customer rating
Сонувај малку од: Сузан Е. Филипс
НАЈЧИТАНИ РОМАНСИ
Тајната сопруга
Купи
Зима со мирис на капини
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Зима со мирис на капини од: Сара Џио
Ти не знаеш да сакаш
Купи
Или ти или никој
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Или ти, или никој од: Сузан Е. Филипс
Тајна задача љубов
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Тајна задача: љубов од: Џули Џејмс
Проблемот со бившите
Купи
4.5 out of 5 based on 2 customer ratings
Проблемот со бившите од: Лорен Лејн
7
Купи
4.86 out of 5 based on 7 customer ratings
Ова завршува со нас од: Колин Хувер
Александар Николовски Александар Читател & фан
" Мислам дека никогаш немаше да ги прочитам сите овие толку добри книги што ги прочитав буквално во еден здив ако не се појавеше оваа издавачка куќа за која имам само пофални зборови во секој поглед уште од првата издадена книга па до денес... Само продолжете така... "
Елица Ј. Георгиевски Елица Читател & фан
" Сакам книги е издавачка куќа која го следи трендот на книгите - секогаш со нови и феноменални изданија, преводи на нови книги по многу прифатливи цени и книги за сите возрасти и од сите жарнови. Со еден збор БРИЛИЈАНТНИ! "
Љубица Јовановска Љубица Читател & фан
" Книгите се љубов, љубовта е вечна, вечноста е илјадници страници издадени... тоа е најдоброто, а кога сме кај најдоброто мислам на издавачката куќа Сакам книги... "
Гордана Јанеска Николовска Гордана Читател & фан
" Имам прочитано многу книги од оваа издавачка куќа и секоја заслужувала да биде прочитана. Одлична селекција на наслови, за да ги добиеме најдобрите и оние кои вредат да бидат прочитани. Вчера ја дочитав "Ова завршува со нас", прекрасна, поучна и интересна за читање... "
Марија Н. Марија Н Читател & фан
" Дефинитивно најдобра издавачка куќа, а воедно ги имате и најубавите изданија. Има одличен избор на книги со одличен превод. Секој ден со понекоја книга во раце од Сакам книги и денот е вистинско уживање! "
Илинка Цекова Илинка Читател & фан
" Со изданијата на Сакам книги се навлеков не само на читање, туку и на купување книги. Нема утка, одличен избор, превод, корици, цени.... Ги имам 90% од нивните изданија. Продолжете со исто темпо, а јас со нетрпение ќе чекам нови книги од вас. "
Билјана Стојановска Билјана Читател & фан
" Прекрасен избор на книги; многу добар превод и лектура, вистинско уживање! Со Сакам Книги нема промашување! "
Популарни автори
 • Софи Кинсела

  Софи Кинсела

 • AJ Finn

  А.Џ. Фин

 • Сара Џио

  Сара Џио

 • ЏП Дилејни

  Џ.П Дилејни

 • suzan-elizabeth-phillips

  Сузан Е. Филипс

 • Шерон Болтон

  Шерон Болтон

 • Џули Џејмс

  Џули Џејмс

 • Кристин Хана

  Кристин Хана

 • samantha_young_18216

  Саманта Јанг

 • Колин Хувер

  Колин Хувер

Портал СК

Портал Сакам Книги

Достава низ цела Македонија
Најнови светски хитови
Пристапни цени
Вашите омилени автори

Сакаш новости на мејл?

srekjanew